3Cat i l'ICEC fan pública la resolució de la convocatòria de projectes audiovisuals innovadors de temàtica cultural, divulgativa i d'entreteniment

Fruit d'una altra crida arran del conveni entre la CCMA i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) per difondre i descobrir la cultura catalana en totes les seves expressions.

S'han preseleccionat un total de 12 projectes d'entre els més de 200 que es van presentar a la convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura, a través de l'ICEC, per a l'impuls i creació de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d'entreteniment.

A l'octubre, 3Cat i l'ICEC van obrir aquesta nova convocatòria, dotada amb 3 milions d'euros, per difondre i descobrir la cultura catalana en totes les seves expressions. Alhora, la crida vol impulsar la creació de nous talents i formats de continguts culturals innovadors i divulgatius d'entreteniment per als diferents canals de distribució de 3Cat. S'hi han presentat més de 200 projectes, 12 dels quals han estat preseleccionats  per una Comissió de Valoració.  Aquests, són els següents (entre parèntesi l'empresa de producció):
 
- Clímax (La Bombilla Media)
- La Gran Il·lusió (Costa Est Audiovisuals i Comunicació SL)
- Montserrat, el món en mil anys (Quelcom Global Sl)
- Bob in translation (A Drone Visual Company – Indiana Films)
- Diaris Fotogràfics ( Estudi Carmel Audiovisuals SL)
- Sistema Solar (Vampire Films SL)
- Emocionari Il·lustrat (Teidees Audiovisuals)
- Donant la nota (Digital Films)
- L'Eclipsi (Jo també t'estimo SL)
- Nivell Extra (Themoff Productions)
- Mai és el moment (Quim & Jerry SL)
- Entre quatre parets (Prestalgia Audiovisual SL)
 
Tal com preveuen les bases que regeixen la convocatòria, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, contactarà amb les productores dels projectes preseleccionats per iniciar la negociació de les condicions contractuals tal com s'estableix a les bases reguladores.
 
Els projectes que no figuren en aquesta resolució s'han de considerar descartats i no rebran una comunicació personalitzada.
 
Únicament amb l'aprovació de la proposta de contracte per part dels òrgans de contractació de la CCMA SA, i la posterior formalització, es formalitzarà qualsevol obligació que, per a la CCMA SA, es derivi de la presentació i negociació dels projectes, tal com preveuen les bases referides.

Aquesta resolució provisional es pot consultar al web de projectes de la CCMA.

Anar al contingut