Ancelotti Xabi Alonso
Ancelotti, substitut a la vista (EFE)
Reial Madrid

Xabi Alonso seria l'escollit del Reial Madrid per rellevar Ancelotti

La derrota al derbi madrileny accelera el relleu d'Ancelotti a la banqueta, amb Xabi Alonso com a favorit per Florentino

Redacció Esport3Actualitzat

Ancelotti acaba contracte a final de temporada amb el Reial Madrid. El Brasil va assegurar que serà el nou seleccionador de la "canarinha". Però qui ocuparà el seu lloc a la banqueta blanca? La derrota al derbi contra l'Atlètic ha precipitat l'especulació dels possibles noms. I, segons Ràdio Marca, la decisió estaria presa. Un exmadridista seria l'escollit.

S'especulava amb Raúl González. De fet, aquest seria el recanvi provisional en cas que Florentino decidís prescindir de Carlo Ancelotti abans de final de temporada. En cas que compleixi el contracte, l'elegit és Xabi Alonso

Xabi Alonso a la banqueta del Bayern Leverkusen
Xabi Alonso a la banqueta del Bayer Leverkusen (Reuters)

L'actual entrenador del Bayer Leverkusen, que va vestir la samarreta blanca durant sis temporades, era una opció per a aquest estiu. Però Florentino va apostar personalment per una temporada més amb l'italià a la banqueta. Aquest moviment va fer que Xabi Alonso renovés amb l'equip alemany fins al 2026.

Malgrat això, Ràdio Marca és taxativa i assegura que Alonso és el recanvi escollit. El tècnic va entrenar el filial de la Reial Societat abans de fer el salt a la Bundesliga, dur el Bayer Leverkusen a dalt de la classificació i posar les coses difícils al Bayern de Munic.

Tensa roda de premsa

Ancelotti ha comparegut avui en roda de premsa després d'aquesta informació i després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid. La compareixença ha estat molt dura:

 

"La crítica és part del meu càrrec. Quan les coses no surten bé, són normals i formen part de ser entrenador del Reial Madrid. Estem fent moltes coses bé i moltes altres que no, com el partit contra l'Atlètic de Madrid. Però la meva avaluació és diferent de la de molta gent. Sé el que hem de millorar i els meus jugadors també i hem de seguir fent les coses bé. El sistema perfecte no existeix. Cada sistema té la seva debilitat."

 

Sobre el seu futur, el tècnic italià ha estat clar:  

"Jo estic molt content aquí i estic molt a gust aquí, però ara hi ha molts partits i no és el moment de parlar del meu futur. Jo he tingut Xabi com a jugador i té un gran coneixement del futbol i ho està fent molt be amb el Bayer Leverkusen. Té una gran capacitat i li desitjo algun dia pugui arribar a ser entrenador del Madrid, com també a Raúl o Arbeola. A tots tres els estimo molt i espero que algun dia un d'ells arribi a ser entrenador del Reial Madrid."

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut