Fermín, celebrant el seu gol davant de l'afició madridista (EFE)
Barça

Vinícius s'apunta a la mofa cap a Fermín

El brasiler s'escuda en un comentari irònic a les xarxes socials per recriminar al jugador blaugrana la celebració del seu gol

Redacció Esport3Actualitzat

Vinícius sembla tenir una estranya facilitat per convertir-se en protagonista. Quan no és pel seu innegable talent futbolístic ho és per fets extraesportius. En aquesta ocasió, el protagonisme del davanter madridista ha arribat hores després que el clàssic acabés, per un comentari a les xarxes socials.

El brasiler ha posat un emoji rialler en un tuit de contingut madridista on fan befa de la celebració del gol de Fermín, que posava en avantatge provisionalment el Barça (1-2). 

 

"Ell es pensava que era Bellingham", és el lacònic contingut del missatge, que va fer fortuna entre els seguidors madridistes, per la similitud entre la celebració del migcampista andalús i de les que fa habitualment el golejador del Reial Madrid. Val a dir que abans que l'anglès, aquesta celebració ja l'havia fet, al Bernabéu sense anar més lluny, un tal Leo Messi. 

La celebració de Fermín va ser molt mal rebuda a les xarxes pels comptes més influents del madridisme, que hi veien una provocació. Amb el pas dels minuts i després que l'equip blanc capgirés el resultat --amb un arbitratge a favor d'obra, tot s'ha de dir-- l'enuig cap al migcampista blaugrana es va anar convertint progressivament en burla.   

El resum del Reial Madrid-Barça (3-2)

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut