Sorloth dedicant el gol a la seva filla
Sorloth dedicant el gol a la seva filla (web del Vila-real)

Sorloth es perd el naixement de la seva filla per jugar contra el cuer

El davanter del Vila-real va marcar el gol de la victòria al temps afegit, però va rebre moltes crítiques per la seva decisió

El Vila-real va derrotar l'Almeria amb un gol de Sorloth al minut 92. El davanter trencava l'empat entre el cuer i el submarí groc. Ilias Akhomach i Choco Lozano, dos exblaugranes, havien posat l'1 a 1 al marcador del Power Horse Stadium a la primera part. Un cop acabat el partit, el Vila-real anunciava la paternitat del noruec.

El que el club destacava com un "historión" va causar una gran allau de crítiques a les xarxes socials.

La piulada esmentava que el jugador tenia permís per quedar-se per l'imminent naixement de la seva filla, però que va preferir viatjar amb l'equip. Sorloth va dedicar el gol a l'Emma, la seva filla. Els usuaris de X (antic Twitter) han atacat aquesta decisió, alguns amb comentaris satírics i enginyosos, d'altres qualificant-ho directament de "vergonyós"... Tots d'acord, però, que la decisió no era la correcta.

Per exemple, un usuari va respondre amb la reacció de Saras Jasikevičius el dia que li van preguntar per la baixa d'un jugador en unes semifinals de Copa amb el Zalgiris. La roda de premsa data del 2017, però reflecteix l'opinió de molts dels usuaris envers aquest tema.

Un mal partit del conjunt groguet

L'Almeria és el cuer de la Primera Divisió espanyola i té més de peu i mig a Segona. Tanmateix, la presència de Sorloth va donar la victòria al Vila-real en un partit gris dels de Marcelino. Kiko Femenía va destacar a la zona mixta la importància de guanyar sense oferir la millor versió.