Barça

Segon entrenament del Barça després de l'aturada pel coronavirus i Umtiti es lesiona

El defensa francès ha notat molèsties al soli de la cama dreta i la seva evolució marcarà la seva reincorporació a la dinàmica dels entrenaments amb la represa de la Lliga després de l'aturada per la Covid-19 a l'horitzó

Redacció Esport3Actualitzat

Segon dia d'activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de la represa dels entrenaments del primer equip del FC Barcelona un cop superada l'aturada que ha motivat la pandèmia de la Covid-19.

Com ja van fer divendres, els homes de Quique Setién s'han exercitat en dos grups separats, mantenint les distàncies de seguretat i sense passar pel vestuari, per tal d'evitar al màxim el contacte físic i minimitzar el risc de contagi per coronavirus.

Després de gairebé dos mesos sense poder fer entrenaments amb normalitat, les lesions poden ser un important contratemps, de manera que els jugadors del Barça tindran descans aquest diumenge i no tornaran a la feina fins dilluns al matí. Justament el club ha comunicat que Samuel Umtiti té problemes físics al soli de la cama dreta i que la seva evolució marcarà el retorn del francès a la dinàmica dels entrenaments.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut