Gerard Piqué, demanant a l'afició que deixin d'insultar Sergio Ramos (@ElGolazoDeGol)
Barça

Piqué va demanar al públic del Camp Nou que no insultés Sergio Ramos

El central blaugrana va dirigir-se a un sector de la grada perquè paressin els insults dirigits al capità madridista, una imatge que ja es va produir l'any passat amb el 5 a 1 del Camp Nou

Actualitzat

Una de les imatges que va deixar el clàssic i que va passar desapercebuda per motius aliens a l'esport, va ser el moment en el qual Gerard Piqué va dirigir-se a part de l'afició del Camp Nou per demanar que deixessin d'insultar Sergio Ramos. Ho va fer un parell de vegades, negant amb el dit i demanant calma amb la mà al públic que cridava: "Sergio Ramos, hijo de p...!".

Les càmeres d'"El Golazo de Gol" van ser les encarregades de captar aquest moment de "fair play" per part del central blaugrana. Unes imatges que es repeteixen per segon any consecutiu, ja que l'any passat, Piqué ja va haver de dirigir-se a l'afició blaugrana per calmar els ànims. Sergio Ramos i Gerard Piqué comparteixen una bona amistat des que els dos van ser els centrals titulars de la selecció espanyola, fins que el català va decidir deixar-la.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéEl Clàssic
Anar al contingut