Ancelotti abandona el camp després de la derrota contra la Juve
Ancelotti abandona el camp després de la derrota contra la Juve (EFE)
Futbol

Nova derrota del Reial Madrid, que s'encomana al futurible Mbappé

El Reial Madrid ha marcat només un gol en 49 llançaments els últims dos partits

Redacció Esport3Actualitzat

El Madrid torna dels Estats Units amb molts dubtes després d'una nova derrota, la d'aquesta matinada contra la Juventus (3-1) a Los Angeles. Només començar l'enfrontament, en el primer minut, l'equip italià s'ha avançat mitjançant Moise Kean. L'entrenador blanc, Carlo Ancelotti, s'ha mostrat més preocupat per encaixar gols que per no marcar-los: "Això ho hem d'arreglar". Davant d'aquesta situació, el madridisme es pregunta: és Mbappé una necessitat?

El Reial Madrid ha marcat només un gol en 49 llançaments els últims dos partits. En l'últim amistós contra la Juve, als vint minuts una nova errada defensiva dels blancs ha permès a Timothy Weah fer el 2 a 0, davant de la desesperació de Courtois.

Però, abans del descans, el Madrid ha escurçat diferències mitjançant Vinícius, que ha resolt de forma magnífica un mà a mà amb el porter de la Juve. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

I, en l'última acció del partit, quan passaven 5 minuts del temps afegit, Vlahovic ha fet el definitiu 3 a 1 per a l'equip torinès.

Carlo Ancelotti, a qui preguntaven per l'arribada de Messi, Busquets i Alba a la Lliga dels Estats Units, té molta feina a fer.


Güler, pendent de cirurgia

Un altre mal de cap per al Madrid és l'estat d'Arda Güler, un dels fitxatges estrella d'aquest estiu. El jove turc va abandonar la pretemporada per una lesió al menisc, i hi ha el dilema de si passar per quiròfan o no.

"Estem avaluant si fer un tractament conservador o una cirurgia. La part dolenta és que estarà fora un mes"

Ancelotti ha qualificat Güler d'extraterrestre, comparant-lo amb Gianluca Buffon, que ha anunciat la seva retirada, un jugador d'un altre planeta quan va coneixe'l als 17 anys.

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut