Rafa Nadal celebrant un gol a la llotja del Bernabéu
Nadal, celebrant el gol de Bellingham (X)
Futbol

L'efusiva celebració de Rafa Nadal en el gol de Bellingham

El tenista estava present a la llotja del Santiago Bernabéu i va celebrar amb gran ímpetu el gol que donava la victòria als blancs

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal va anar a la llotja del Santiago Bernabéu per veure en directe el clàssic entre Reial Madrid i Barça. El tenista, madridista declarat, va ser gravat celebrant sense contenir-se gens ni mica el gol de Bellingham.

El mallorquí no es va resistir a celebrar amb una gran passió el gol que donava la victòria als blancs. El gol del jugador anglès, en el temps de descompte, va sentenciar La Lliga a favor dels madridistes, que ara ja es troben 11 punts per sobre del Barça.

Nadal és a Madrid per participar en el Mutua Madrid Open després de ser eliminat dimecres passat del Barcelona Open a la segona ronda. El de Manacor va admetre que físicament no estava a punt per disputar un partit llarg i va admetre que, molt probablement, està disputant el seu últim any com a professional. A Madrid, Nadal s'enfrontarà en primera ronda amb un jove jugador anomenat, curiosament, Darwin Blanch.  

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut