Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta remunta davant un coratjós CN Sabadell i es proclama campió de lliga (11-8)

Els mariners s'han refet d'un mal inici i han estat capaços de capgirar el resultat advers amb un espectacular parcial de 5 a 0 en només cinc minuts per conquerir el títol per 11a vegada consecutiva

David CarballoActualitzat

L'Atlètic Barcelona s'ha imposat al CN Sabadell en el tercer i definitiu partit de la final pel títol i s'ha proclamat campió de la lliga masculina de waterpolo per 11a vegada consecutiva i la setzena de la seva història. Els vallesans han començat molt forts i s'han posat amb un sorprenent 0 a 4 al seu favor en un inici fulgurant. Els visitants han mantingut la iniciativa i al descans dominaven per 3 a 5 gràcies a la bona actuació del porter José Motos.

Els mariners han estat contra les cordes, més encara quan, en l'inici del tercer quart, el Sabadell ha tornat a agafar un màxim avantatge de quatre gols (3-7). Els vallesans tenien a tocar el primer títol del seu palmarès, però els mariners s'han refet d'un mal inici i han estat capaços de capgirar el resultat advers amb un espectacular parcial de 5 a 0 en només cinc minuts.

En l'últim període, l'Atlètic Barcelona ha acabat de rematar la feina aprofitant el degast físic del seu rival i s'ha acabat imposant per 11 a 8 en un partit vibrant a la piscina de Sant Sebastià. El navarrès Alberto Munárriz, amb quatre dianes, ha estat el màxim golejador del partit i ha estat escollit MVP de la temporada.