Aficionats del Club Deportivo Becerril durant el partit contra la Reial Societat (EFE)
Futbol

La Reial Societat convida el poble de Becerril de Campos a Anoeta

El president del conjunt donostiarra ho ha anunciat després de disputar el partit de Copa que va els va enfrontar al Club Deportivo Becerril, un dels equips més modestos que disputen la competició, procedent de Becerril de Campos (Palència), de 750 habitants

Actualitzat

La Reial Societat ha decidit convidar a tot el poble de Becerril de Campos (Palència) a veure un partit a Anoeta després d'enfrontar-se a l'equip del poble en eliminatòria de copa. Així ho ha anunciat el president del club donostiarra, Jokin Aperribay, que ha comunicat al seu homòleg del Club Deportivo Becerril, Juan Antonio Redondo, que tots els habitants de la localitat, així com els jugadors i directius del club tenen les portes obertes a Anoeta.

El Becerril és un dels equips més modestos que disputen la Copa del Rei, pertany a un poble de 750 habitants que es va haver de traslladar a l'estadi de la Nueva Balastera a Palència per poder veure el partit contra la Reial Societat. El resultat final va ser de 0-8, amb victòria contundent del conjunt txuri-urdin que va presentar un onze amb molts jugadors del primer equip.

Anar al contingut