Isaac Fernández, donant instruccions a les seves jugadores (FC Barcelona)
Bàsquet

Isaac Fernández deixa d'entrenar el Barça Santfeliuenc

El tècnic barceloní tanca l'etapa després de sis temporades, les dues últimes a la màxima categoria

Redacció Esport3Actualitzat

Amb la salvació garantida, s'acaba un cicle al Barça Santfeliuenc. Isaac Fernández, l'entrenador de les sis últimes temporades, ha comunicat aquest dimarts que no continuarà al capdavant de l'equip.  

Fernández va aterrar al club la temporada 2018-2019, amb l'equip a la segona categoria estatal, i tres temporades després va aconseguir l'ascens directe a la Lliga Femenina Endesa. En el seu any de debut a la màxima categoria, van aconseguir arribar a les semifinals de la Copa i de la Lliga. Aquesta temporada, en canvi, l'equip ha patit per salvar-se i finalment se n'ha sortit.

El tècnic català, visiblement emocionat, ha dit que està molt orgullós de tot aquest camí i que els dos últims anys han sigut "brutals".  

 

Al marge de la situació complicada esportivament parlant, les jugadores es van queixar de les dificultats econòmiques amb què havien de conviure. Anna Cruz, la capitana de l'equip, va resumir el sentir de la plantilla i va explicar la situació en una entrevista a Catalunya Ràdio. També a Catalunya Ràdio, el president del club, José Antonio Dabán, va assegurar que tot està en procés de millora i que a dia d'avui tot està pagat. I va entendre les paraules de Cruz com una crítica constructiva amb l'ànim de millorar. 

 

 

 

 

Anar al contingut