Representants de l'Espanyol, amb Manolo González en primer terme, firmant a la caseta de l'Espanyol
ESPANYOL

Fran Garagarza no dubta de l'ascens directe

Un any més l'Espanyol ha estat representat a la diada de Sant Jordi, i el director esportiu, Fran Garagarza, ha aprofitat per transmetre el convenciment que el primer equip blanc-i-blau aconseguirà l'ascens directe

Imma Casares Ferreiro

L'entrenador de l'Espanyol, Manolo González, i els jugadors Sergi Gómez, Keita Baldé i Joan Garcia no han escatimat fotografies, autògrafs i somriures als aficionats que s'han acostat a l'estand que el club blanc-i-blau tenia a la rambla Catalunya de Barcelona. La delegació blanc-i-blava l'ha encapçalada el conseller delegat Mao Ye i també hi ha assistit Fran Garagarza. El decebedor empat contra l'Andorra ha deixat l'Espanyol a dos punts de l'ascens directe, però el director esportiu ha llançat un missatge esperançador:

"L'equip està bé i som optimistes amb l'ascens directe. Tenim energia, un entrenador que transmet convicció, jugadors que estan convençuts. Som l'Espanyol i sabem que hem de conviure amb aquesta situació d'ascens directe i òbviament hi creiem."

Fran Garagarza no amaga que contra l'Andorra, a casa, es va jugar un dels pitjors partits de la temporada i tampoc no amaga que la causa serà extremadament complicada:

"Si no guanyem contra l'Elx no direm adeu a l'ascens directe, però ara toca fer de la calma una virtut; no ens hem d'estressar si no guanyem, però és cert que ara ens enfrontarem a rivals directes i és el moment de fer aquest pas de convicció i de sumar els punts que ens calguin per acostar-nos a l'objectiu."

L'Espanyol s'enfrontarà a l'Elx dissabte a les 18.30. L'equip il·licità és cinquè a dos punts dels blanc-i-blaus, i per tant la victòria és obligada perquè l'optimisme de Fran Garagarza tingui uns arguments prou sòlids.

Anar al contingut