Èrika Villaécija en una imatge d'arxiu (EFE)
Natació

Erika Villaécija guanya els 5 quilòmetres contrarellotge del Campionat d'Espanya d'aigües obertes

La nedadora del CN Sabadell ha fet una demostració de força després de ser desqualificada aquest dissabte en els 10 quilòmetres per saltar-se accidentalment una surera

Actualitzat

La nedadora del CN Sabadell, Erika Villaécija ha guanyat la prova de 5 quilòmetres contrarellotge del Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes, que s'ha disputat aquest cap de setmana a la localitat gironina de Banyoles.

Villáecija, que dissabte va ser desqualificada en els 10 quilòmetres per saltar-se la surera que marcava l'arribada després d'entrar la primera a meta, ha fet una demostració de força que l'ha portat a treure gairebé tres minuts a la segona classificada, Paula Goyanes (Galaico). El temps de la nedadora del CN Sabadell ha estat de 58:18, mentre que el de Goyanes ha estat d'1:01.01 i la tercera classificada, Núria Ciuró, ha marcat un registre d'1:02.05.

En categoria masculina, el campió en els 5 quilòmetres contrarellotge ha estat Roger Rabassa (CN Mataró) amb un temps de 54:28, seguit de Raúl Santiago (CN Metropole) amb 54:47 i de Gaspar Andrade (CN Arzua) amb 55:56.

Uns 150 nedadors han participat en les proves de les diferents categories que s'han disputat aquests dos dies al llac de Banyoles, un escenari que va ser seu olímpica als Jocs de Barcelona 92.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut