Copa Amèrica 2024

James Rodríguez guia el triomf de Colòmbia sobre el Paraguai (2-1)

Dues passades de l'exmadridista aprofitades per Muñoz i Lerma han significat els gols dels cafeters. Enciso ha fet un gol estèril per als guaranís

Colòmbia manté la ratxa positiva de resultats i ja encadena 24 partits sense perdre. En l'estrena al grup D de la Copa Amèrica, ha derrotat el Paraguai per 2-1. Ha estat un triomf basat en un joc més pràctic que vistós, però suficient per superar un rival molt lluitador però amb un talent limitat.

En el minut 32, Daniel Muñoz ha rematat de cap una centrada des de l'esquerra de James Rodríguez per avançar els cafeters. Abans del descans, Jefferson Lerma, també de cap, ha fet el segon aprofitant una falta picada per l'exmadridista James. Julio Enciso ha marcat el gol dels paraguaians en el segon temps, però els colombians han sabut patir i han marxat amb els tres punts.