Entranyable Lamine Yamal celebrant sobre la gespa amb el seu germà (EFE)
Futbol

Els moments més virals de la selecció espanyola al guanyar l'Eurocopa

Els jugadors del combinat espanyol s'han deixat anar després d'aconseguir el títol

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola s'ha endut la quarta Eurocopa de la seva història amb una trajectòria perfecta. Una selecció carismàtica i plena de joves ha deixat uns moments icònics durant la celebració del títol. Aquí fem un resum dels més destacats.

La celebració de l'Eurocopa va seguir fora de la gespa (Reuters)

Marc Cucurella ha estat possiblement el jugador més viralitzat a les xarxes socials durant tot el torneig. Un vídeo previ a l'Eurocopa d'un aficionat imitant un càntic anglès que li fan al jugador a la lliga anglesa va portar les rialles a la selecció i als seguidors espanyols. En una de les entrevistes prèvies als enfrontaments, Cucurella va fer saber que els seus companys l'hi feien cantar en castellà. Ahir, al sopar de celebració, va animar-se a cantar la cançó davant de les càmeres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El mateix Cucurella també ha protagonitzat una cleca a Gary Neville. L'exfutbolista anglès va assegurar: "Cucurella és una de les raons per les quals crec que Espanya pot no completar tot el camí". Un cop aconseguida la fita, el català va respondre-li amb una story d'Instagram: "Hem fet tot el camí, Gary. Gràcies pel teu suport".

Resposta de Marc Cucurella a Gary Neville (Instagram)

Un altre post d'un jugador a Instagram s'ha fet molt viral: aquest cop ha estat de Lamine Yamal. El jove talent blaugrana va començar el torneig uns dies després d'acabar els exàmens de quart de l'ESO. I ara, després de guanyar l'Eurocopa, ha ensenyat els dos objectius que tenia aquest curs.

Lamine Yamal i els seus objectius aquest estiu (Instagram)

No s'esperava menys d'una selecció amb uns jugadors tan joves: al ritme de la música i amb disfresses com la del Lamine, tots ells s'han animat a demostrar els seus passos de ball.

Mentre uns celebren eufòrics, uns altres acaben enrabiats. Jude Bellingham no va poder contenir la ràbia i la impotència de perdre la final i va clavar una bona coça a la banqueta.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut