Els Bucks tanquen les intal·lacions (NBA)
NBA

Els Bucks i els Kings també tanquen les instal·lacions després d'una ronda de tests de coronavirus

Tots dos equips s'uneixen així als Nuggets, als Heat, als Clippers i als Nets, que també han tancat les instal·lacions abans de viatjar a Orlando per la represa de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Els Milwaukee Bucks i els Sacramento Kings, com altres franquícies de l'NBA que també ho havien fet, han hagut de tancar les instal·lacions d'entrenament, després de rebre els resultats d'una ronda de proves per detectar el coronavirus. Els Bucks i els Kings s'uneixen així a una decisió que ja van prendre els Nuggets, els Heat, els Clippers, i els Nets.

D'acord amb diverses fonts, no està del tot clar si hi ha hagut més d'una prova positiva, però els Bucks i els Kings planegen mantenir les instal·lacions tancades per als entrenaments fins que els equips viatgin aquest dijous a Orlando per al reinici de la Lliga.

Segons les pautes de salut i seguretat de l'NBA, qualsevol jugador que doni positiu en coronavirus ha de quedar en quarantena i donar negatiu dues vegades abans de rebre autorització mèdica per fer el viatge a Orlando.

Els Bucks, que han d'enfrontar-se el 31 de juliol als Boston Celtics, són l'equip que té la millor marca de l'NBA, amb 53-12 abans de la represa; els Kings, amb 28-36, s'han d'enfrontar el mateix dia als Spurs.

Anar al contingut