waterpolo
Esport3 oferirà les semifinals i la final de la Copa (aquatics.cat)
Waterpolo

El Sabadell s'enfrontarà al Mataró, i el Barceloneta al Canoe, en els quarts de la Copa de waterpolo

Esport3 oferirà les semifinals i la final de la competició, que se celebrarà del 27 al 29 de gener a Can Llong amb set participants catalans

Actualitzat

L'Atlètic Barceloneta i el Sabadell, favorits en la 31a edició de la Copa del Rei de waterpolo, tindran uns quarts de final teòricament assequibles, després que el sorteig que s'ha fet avui els ha aparellat amb el Canoe i el Mataró, respectivament.

La propera edició d'aquesta competició, que es disputarà del 27 al 29 de gener, reunirà vuit equips -set dels quals són catalans- a les instal·lacions de Can Llong, a Sabadell. Esport3 n'oferirà les semifinals i la final.

Els màxims favorits per jugar la final són el Sabadell i el Barceloneta i com que estan situats en quadres diferents podrien acabar trobant-se a la final. El passat 7 de gener, els dos equips es van trobar en l'onzena jornada de la Lliga, i l'equip sabadellenc va aconseguir trencar la ratxa de deu victòries seguides del conjunt mariner (8-6). Tot i això, i després de dotze jornades, el Barceloneta és el líder i només ha tingut aquesta ensopegada.

Amb dotze títols, el Barceloneta és l'equip que més vegades ha guanyat la Copa del Rei. S'ha imposat en les quatre últimes edicions.

Emparellaments de quarts de final (27 de gener)

15.30, CN Terrassa - CN Barcelona
17.00, Real Canoe - CN Atlètic-Barceloneta
18.30, CN Sabadell - CN Mataró
20.00, CE Mediterrani - CN Sant Andreu

Els guanyadors dels dos primers partits es trobaran en la primera semifinal, i els del tercer i quart, a la segona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut