Kepa, durant un escalfamet amb el Madrid
Kepa, durant un escalfamet amb el Madrid
FUTBOL

El Reial Madrid perd Kepa durant dues o tres setmanes i torna a tenir un problema sota els pals

El porter es va lesionar a l'escalfament previ al partit de Champions contra el Braga

Redacció Esport3Actualitzat

El Madrid es quedarà sense el seu porter titular durant dues o tres setmanes. A falta dels resultats de la ressonància a la qual se sotmetrà aquest divendres, l'ecografia indica que Kepa Arrizabalaga tindria un petit trencament a l'adductor de la cama dreta. El club blanc, de moment, es manté a l'espera dels resultats per anunciar oficialment el temps de baixa.

Kepa, que va arribar cedit a mitjans d'agost després de la greu lesió de Thibaut Courtoises va retirar de l'escalfament previ al partit de Champions d'aquest dimecres contra el Braga, i Lunin va ocupar el seu lloc a la porteria. L'ucraïnès, sempre obligat a demostrar la seva vàlua, va aturar un penal trascendental només començar el partit. 

Si es confirma la durada de lesió, el porter basc es perdrà el partit contra el València i divendres no podrà ser convocat per Luis de la Fuente per a l'aturada de seleccions de la setmana vinent. La tornada de Kepa s'esperaria pel retorn d'aquests partits internacionals.

Valverde 2029

Mentre intenten resoldre el problema sota els pals, el Madrid segueix renovant peces importants de l'equip. Si la setmana passada va ser el torn dels brasilers Vinícius i Rodrygo, aquest dijous s'ha oficialitzat la continuïtat de l'uruguaià Valverde

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut