El Reial Madrid cedeix els primers punts de la temporada amb un empat al camp de l'Athletic (1-1)

Un cop de cap d'Isco ha servit per igualar la diana inicial de Muniain. Els blancs han dominat però no han trobat el camí per superar el porter Unai Simón

Agustí AlavésActualitzat

Lopetegui ha deixat d'inici a la banqueta jugadors com Casemiro i Isco. Els bascos, ben ordenats, han cedit la iniciativa del joc als blancs. Les indicacions de Berizzo eren clares: despesa física innegociable i mossegar al contracop. Així han arribat les primeres ocasions de gol de l'Athletic. Williams, en el minut 14, i Susaeta, en el minut 15, no han dirigit bé la seva rematada. Unai Simón, el jove porter local, ha volat per evitar el 0-1 de Marco Asensio. Poc després, ha arribat el gol de Muniain. Era el minut 32 quan el navarrès ha solucionat un embolic dins l'àrea enviant la pilota al fons de la xarxa. Encara abans del descans, mà forta d'Unai Simón en un xut enverinat de Modric.

Lopetegui ha fet entrar Casemiro en l'inici del segon temps. L'Athletic era fidel al seu guió inicial, però cada vegada donava més símptomes de cansament. El seu joc intens i de contacte ha començat a esquerdar-se. Isco ha estat el segon canvi visitant. L'andalús, de cap, ha aprofitat una centrada de Bale per marcar l'empat en el minut 63.

L'última mitja hora ha estat un monòleg del Madrid, que buscava el gol de la victòria. Unai Simón ha tornat a salvar els bascos en un cos a cos amb Marco Asensio. L'equip local, cada cop més cansat, ha començat a acumular targetes grogues i futbolistes prop de la seva àrea. Berizzo ha sacrificat Williams i Beñat per fer entrar San José i Mikel Rico. Els de Lopetegui, sense idees, no han tornat a rematar amb perill i cedeixen els primers punts de la temporada.