Les jugadores del Polo celebren un gol en una imatge d'arxiu (@hockeyjunior)
Hoquei herba

El Junior passa a les semifinals de l'Eurolliga femenina

L'equip vallesà goleja el Loreto irlandès (5-0) i arriba per segona vegada a les semifinals de la competició continental

El Junior ja és a les semifinals de l'Eurolliga femenina d'hoquei herba després de derrotar amb claredat el Loreto irlandès (0-5). Laura Bosch i Maria Granatto, amb dues dianes cada una, i Maria Gesti, han estat les golejadores per a l'equip santcugatenc en un partit molt plàcid.

El Junior aspira a millorar el seu millor resultat a l'Eurolliga. Fa dos anys va quedar tercer. A les semifinals, l'equip vallesà jugarà dissabte contra el Mannheim alemany, que ha eliminat el Club de Campo a la tanda de "shoot-out" (1-1, 3-1)

El Polo masculí cau als quarts de final

No li han anat tan bé les coses al Polo en la competició masculina. L'equip barceloní ha perdut contra el Pinoké neerlandès per (1-0) i ha quedat fora de la competició. El gol l'ha fet Troost en el minut 7 del segon quart.