FUTBOL

El Girona encarrila el fitxatge del central txec Ladislav Krejci

El futbolista esquerrà pertany a l'Sparta de Praga, té 25 anys, fa 1,91 d'alçada i pot jugar a l'eix de la defensa i com a pivot defensiu

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona té ben encarrilada la incorporació per a la temporada que ve del central txec Ladislav Krejci. Es tracta d'un futbolista de 25 anys, esquerrà, que arribarà procedent de l'Sparta de Praga. Juga de central, tot i que també pot jugar com a pivot defensiu. Destaca per la seva alçada, 1,91 m, té bona sortida de pilota i és potent en el joc aeri. El seu preu és al voltant dels 10 milions d'euros.

El futbolista està ara mateix concentrat amb la selecció de la República Txeca per disputar l'Eurocopa. El club gironí podria fer oficial el fitxatge els pròxims dies. Podria ser el segon reforç per al curs que ve, juntament amb el davanter uruguaià Luciano Rodríguez, pendent encara de fer-se oficial.

 

Abel Ruiz i Aimar Oroz, en cartera

El mercat serà llarg i caldrà veure quins moviments hi ha de sortida per valorar noves incorporacions. En aquest sentit, entre els jugadors que interessen hi ha el davanter Abel Ruiz (24 anys, Sporting de Braga) i el mitjapunta Aimar Oroz (22 anys, Osasuna).

La renovació d'Ivan Martin

Igualment, Quique Cárcel i el seu equip treballen en la renovació d'Iván Martín. El futbolista basc ha estat clau en la temporada que ha fet el Girona i el club el vol lligar malgrat tenir bones ofertes, entre elles la de l'Athletic Club.

El futur de Dovbyk

Pel que fa a les sortides, un dels jugadors amb més cartell i amb més pretendents és Artem Dovbyk. El pitxitxi de l'últim campionat de Lliga, amb 24 gols, ha despertat l'interès de molts clubs. L'Atlètic de Madrid i el Nàpols són dos dels equips que estan disposats a fitxar-lo. El club "colchonero", consultat per TV3, desmenteix haver arribat a cap acord amb el davanter. Per la seva banda, el Girona remet els clubs interessats a la clàusula de rescissió, que és d'uns 40 milions.

 

 

Precisament avui, el Girona ha premiat Dovbyk com a millor jugador de la temporada

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut