Arda Güler el dia de la seva presentació amb el Reial Madrid
FUTBOL

El "dia de la marmota" amb Arda Güler: "Està deprimit"

El jove turc no s'entrena amb el grup en la preparació del partit del Reial Madrid contra el València

Redacció Esport3Actualitzat

La història es torna a repetir. Arda Güler, la gran promesa turca fitxada pel Reial Madrid aquest estiu, tampoc debutarà aquest dissabte (21.00) contra el València. Semblava que el mitjapunta estava a prop de jugar els seus primers minuts amb l'equip, però aquest matí no s'ha entrenat amb el grup i el seu debut s'haurà d'ajornar, com a mínim, per a després de l'aturada de seleccions. El futbolista turc tindria un trencament en el quàdriceps de la cama dreta i podria estar fins a un mes de baixa.

Ancelotti ha confirmat que el futbolista té molèsties però ha explicat que no és "res seriós". El tècnic ha incidit en l'estat d'ànim del turc:

"Està deprimit perquè és jove, vol jugar... És un petit pas enrere, una recaiguda de la vella lesió, però tenim tota l'aturada de seleccions per intentar que es recuperi millor."

Güler ha encadenat diverses lesions des del seu fitxatge. Tot apuntava que l'ex del Fenerbahçe podria disputar els seus primers minuts aquest dimecres passat, amb el Madrid guanyant còmodament el Braga al Bernabéu. No va ser així i Güler s'ha entrenat en solitari els dos últims dies.

La situació preocupa l'entorn "merengue", que veu frustrada una vegada i una altra l'oportunitat de veure en acció el jove talent pispat al Barça. De moment, els seguidors blancs s'han de conformar amb les jugades que deixa Güler als entrenaments.

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut