Waterpolo

El CN Sabadell s'imposa al CN Mataró en el primer partit pel títol de lliga (14-10)

Les vallesanes s'han imposat al CN Mataró per 14 a 10 en el primer partit de la final, que s'ha disputat aquest dimecres a la piscina de Can Llong

El CN Sabadell ha fet el primer pas per revalidar el títol de la lliga femenina de waterpolo. Les vallesanes s'han imposat al CN Mataró per 14 a 10 en el primer partit de la final, que s'ha disputat aquest dimecres a la piscina de Can Llong. El duel ha estat molt igualat en els dos primers quarts i al descans s'ha arribat amb un marcador ajustat de 5-4 a favor de les locals.

En la represa, les jugadores de Nani Guiu han començat a imposar la seva superioritat i han trencat el matx amb un parcial de 7 a 2 en el tercer quart que ja ha estat definitiu. En l'últim parcial, el CN Sabadell ha mantingut el còmode avantatge malgrat la reacció del Mataró, que ha pogut maquillar la derrota, i ha sumat la primera victòria en la lluita pel títol.

Aquest divendres es disputarà el segon partit a la piscina del Mataró, on les mataronines estaran obligades a guanyar per no acomidar-se de les opcions de forçar el tercer i definitiu matx.