El CN Sabadell, campió de Lliga (Foto: @RFEN_directo)
Waterpolo

El CN Sabadell suma la seva setena Lliga consecutiva guanyant els dos primers partits de la final davant del CN Mataró

Les mataronines han tingut a les seves mans forçar el tercer partit de la final, que s'hauria disputat diumenge. Maica Garcia, però, ha donat a les vallesanes el gol que necessitaven per segellar la victòria

L'Astralpol CN Sabadell s'ha proclamat campió de la lliga femenina de waterpolo després de superar el La Sirena CN Mataró per 8 a 10 en el segon partit de la final. En el primer, també havien  guanyat les de Nani Guiu (14-10). És el quinzè títol en el palmarès de les vallesanes, el setè de consecutiu.

Les campiones han construït un primer avantatge ja en el primer quart, amb un parcial de 0-3. Després d'arribar al final del primer quart amb un resultat d'1 a 4, les mataronines han reaccionat en el segon per posar-se a només un gol de les seves rivals (3-4). Abans de descans, però, les de Nani Guiu han tornat a escapar-se (3-6). Després d'un tercer quart de baixa anotació (0-1), el CN Mataró ha posat emoció als últims instants amb el 8 a 9 de Ciara Gibson a 44 segons del final. Maica Garcia, des de la boia, ha sentenciat.

Aquest era el vuitè duel d'aquesta temporada entre els dos equips, i tots els ha guanyat el CN Sabadell. L'últim abans dels dos de la final de Lliga, la Final de Consolació de la Final a Quatre de l'Eurolliga.