Vini, després de ser expulsat (Reuters)
Vini, després de ser expulsat (Reuters)
Copa Amèrica

Cura d'humilitat de Vinícius: "La culpa és meva"

El brasiler admet la seva responsabilitat en l'eliminació de la "canarinha" a la Copa Amèrica. Es va perdre el duel de quarts per "dues targetes evitables"

Redacció Esport3Actualitzat

Una targeta contra el Paraguai i una altra contra Colòmbia van deixar Vinícius Junior sense quarts de final a la Copa Amèrica. La "canarinha", per tant, va acabar afrontant el duel decisiu contra l'Uruguai sense la seva gran estrella. I ho va acabar pagant. El Brasil, sempre entre les favorites del torneig, va haver d'acomiadar-se abans d'hora.

Des de la graderia de l'Allegiant Stadium, Vini es va mostrar desesperat davant la ineficàcia dels seus companys. El partit va acabar sense gols i, en la tanda de penals, el porter uruguaià Chino Rochet va frustrar les aspiracions del Brasil. Dies més tard, el davanter del Madrid ha compartit aquest missatge a les xarxes per demanar disculpes als aficionats brasilers.

"No puc veure dues targetes grogues evitables. Vaig tornar a veure l'eliminació des de fora. Però aquesta vegada la culpa és meva. Demano disculpes. Accepto les crítiques i les més dures, creieu-me, venen de dins."

 

 

La segona groga va ser en la segona jornada de la Copa Amèrica, després d'una topada amb James Rodríguez. Vini ja estava advertit, però no saber controlar-se. En el minut 7 de la primera part, va frenar una contra dels colombians i va ser amonestat. Aquesta és la jugada.

 

ARXIVAT A:
Copa AmèricaVinícius
Anar al contingut