FUTBOL

Clatellada de Koeman a Luis Enrique i Laporta

A l'extècnic blaugrana no li van agradar les declaracions de l'asturià abans del PSG-Barça i considera que Joan Laporta protegeix més Xavi del que va fer amb ell

Lluís CervellóActualitzat

Ronald Koeman no té pèls a la llengua i ho ha tornat a demostrar quan ha estat preguntat per l'actualitat blaugrana. L'exentrenador del Barça ha estat especialment dur amb Luis Enrique Martínez per les seves declaracions abans del PSG-Barça de Champions, en què l'asturià va dir que ell representava més bé que Xavi Hernández l'ADN del joc del Barça:

"Els vaig veure abans del partit i semblaven bons amics, però les declaracions de Luis Enrique van estar fora de lloc. Abans d'un partit com aquest no és bo parlar d'aquestes coses. Crec que deu haver-hi alguna cosa més entre ells dos, però no ho sé."

I té molt clar qui representa més bé l'ADN Barça:

"L'ADN del Barça són 3 noms. Cruyff, Pep i Messi. Si tens Messi, no cal ADN."

Sobre la situació de Xavi Hernández, Koeman ha dit que cal respectar la decisió del tècnic de plegar a final de temporada. Aquí és on ha enviat un missatge a Joan Laporta:

"Quan ets entrenador del Barça hi ha moments en què ho passes malament, sobretot si no tens un president que et faci costat. Ara sembla que, amb Xavi, Joan Laporta ha après a protegir més el seu entrenador, en comparació amb el que passava abans."

Elogis a Cubarsí

Com a gran defensa que va ser al Barça, Ronald Koeman ha valorat l'aportació de Pau Cubarsí a l'equip blaugrana:

"Juga en una posició important de l'equip i ja sembla que sigui veterà, per la seva manera de ser. És fred i no sembla que es posi nerviós en res del que fa. Té un gran futur com a futbolista."

 

Ronald Koeman ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la quarta edició de la Koeman Cup, un torneig solidari de golf que es jugarà els dies 18 i 19 de juliol al Club de Golf Barcelona.

ARXIVAT A:
EsportsKoeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut