Guardiola i Cancelo en la seva etapa al City
Guardiola i Cancelo en la seva etapa al City (Europa Press)
Futbol

Cancelo assenyala Guardiola: "Es van dir mentides. No he estat un mal company"

"El senyor Guardiola té molta més força que jo", diu Cancelo en referència al seu exentrenador

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Cancelo, jugador del Barça cedit pel Manchester City, no guarda un bon record de Pep Guardiola. Almenys, així ho ha fet saber en una entrevista al diari portuguès "A Bola", on ha parlat de la seva sortida del club anglès i de la seva arribada a Barcelona.

"Es van dir mentides! Mai he estat un mal company per a Rico Lewis i Nathan Aké. No tinc cap complex de superioritat ni d'inferioritat cap a ells, però aquesta és l'opinió de l'entrenador."

En una primera cessió al Bayern de Múnic durant la temporada passada, Cancelo ja va sortir públicament a dir que s'havien proferit mentides sobre la seva relació amb Guardiola. En aquell moment, el portuguès va voler deixar clar que no tenia res personal contra el tècnic de Santpedor i que buscava una sortida del City per poder disposar de més minuts.

Ara, però, repassant la seva sortida del club anglès amb destinació a Barcelona, Guardiola ha tornat a quedar esquitxat. Segons Cancelo, a ell se li ha posat l'etiqueta que va ser un mal company d'equip, i assenyala a l'entrenador

"Crec que el Manchester City va ser desagraït amb mi quan es va dir això perquè vaig ser un jugador molt important per a ells. Mai vaig fallar en el meu compromís ni amb el club ni amb l'afició i sempre ho vaig donar tot, però la gent només recordarà això perquè el senyor Guardiola te molta més força que jo quan diu alguna cosa."

 

 

 

Anar al contingut