Divendres, dia de sol amb núvols baixos matinals

L'estabilitat atmosfèrica ens acompanyarà durant tot el cap de setmana, amb alguns matisos

Néstor GómezActualitzat

Deixem enrere les pluges tan abundants de la primera meitat de la setmana i ens endinsem en dies plenament assolellats, però amb matisos que faran que cada dia sigui diferent de l'anterior. Si bé les temperatures durant els propers dies faran ziga-zagues, amb dies puntuals de calor, el que sembla clar és que de grans calorades no en preveiem fins, com a mínim, el dia de Sant Joan.

Cel serè a la Roca Grossa (Montse Mora)

Sol i núvols baixos

El dia es llevarà amb núvols baixos a la Catalunya Central i a tot el litoral i prelitoral entre el Maresme i el delta de l'Ebre. Uns núvols baixos que durant el matí aniran a menys, fins a desaparèixer, però poden fer la guitza als banyistes que vagin a la platja a primera hora del dia. A la resta del país farà sol durant tot el matí. A la tarda apareixeran alguns núvols al Pirineu occidental. A darrera hora el dia es taparà a l'Aran.

Màximes de 30 i 32 ºC

La presència del sol i la retirada de l'aire fred afavoriran una clara pujada de les temperatures, tant de les mínimes com de les màximes. Les màximes més altes del dia superaran els 30 ºC i s'enfilaran cap als 32 ºC al pla de Lleida i a l'Empordà. En el cas de l'Empordà, el vent de sud-oest, que arribarà reescalfat, afavorirà l'ascens de les temperatures.

I el cap de setmana...

Seran dos dies força estables. Dissabte, amb alguns núvols matinals al litoral i prelitoral i algun ruixat feble al Pirineu oriental. Diumenge, sol a dojo amb alguna nuvolada amenaçadora al Pirineu.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut