Paraigua a la vora

Persisteix el temps insegur des del litoral al Pirineu

Néstor GómezActualitzat

Ens trobem a la darrera setmana d'estiu amb un temps que barreja ingredients estivals, com la calor diürna, i de tardor, com la fresca nocturna i els ruixats intensos que cauen, gairebé, cada dia.

Ruixats matí i tarda

Ja de matinada han descarregat ruixats a les comarques tarragonines, localment intensos. Les Terres de l'Ebre han estat les primeres comarques en rebre la pluja amb registres de 43 l/m² a Sant Carles de la Ràpita i 23 a Amposta. Aquests ruixats arribaran a la costa de Barcelona i després desapareixeran durant la primera meitat del matí i tindrem un temps de pausa, amb cel variable. De nou, les grans nuvolades apareixeran com els bolets, per tot arreu. Els ruixats descarregaran a les comarques de l'interior, del Pirineu i, fins i tot, a la costa. De fet, Meteocat té els avisos per pluja intensa activats a totes les comarques del país.

Temperatures estancades

Els núvols que ens acompanyaran durant la matinada esmorteiran el refredament nocturn. De manera que el matí serà suau. Les temperatures màximes seran agradables, una mica xafogoses a la costa per l'entrada de vents de mar cap a terra que hi haurà durant les hores centrals del dia.

I els propers dies...

Temps insegur fins dijous, serà a partir d'aleshores quan tornarà a regnar l'ambient estival.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut