Els Radiòlegs et desitgen bones festes a Catalunya Ràdio!

7 monòlegs que et faran veure el Nadal amb uns altres ulls...

Cristina BordasActualitzat

L'actor David Olivares, company de l'"Estat de Gràcia", estrena les festes portant més enllà el seu 'discurs' de Nadal. Hi ha amagat més de 10 programes de l'emissora! Els reconeixes tots? 


També hem adpotat la Charlie Pee de L'apocalipsi perquè ens ha fet pena... La seva família la discrimina per Nadal i això no pot continuar així!


Juanjo Sáez, il·lustrador i col·laborador inestimable de l'Estat de Gràcia, ens ho fa passar malament... Perquè ens agrada quan ho passa fatal! Què en penses, de celebrar Nadal només cada quatre anys?


Joel Díaz de l'APM? ha anat cap a la tradició i ens dedica un vers de Nadal a mode d'alerta. Compte que el dinar sol començar bé, però mai se sap com s'acaba! I si va malament, ja ho saps, moment d'escoltar la ràdio...


Maria Sherman ens ha enxampat mentre feia l'Estat de Gràcia... Les felicitacions d'"Els radiòlegs" no són a l'atzar, estan pensades especialment i exclusivament per a tu!


Bru Esteve d'Adolescents iCat és un nostàlgic... I encara recorda amb emoció el sopar de Nadal de fa -només- dos anys! La ràdio uneix, això és indiscutible


I tanquem el particular calendari d'advent d'"Els radiòlegs" amb l'oda d'En Peyu a les postres nadalenques! Això sí, abans, tingues clar que el Nadal no ve... som nosaltres que hi anem! 


"El 16 de desembre podria ser una data per a la història"! Això és el que ens deia David Olivares abans de sortir a l'escenari en el primer espectacle a la Villarroel de Barcelona, però també vam poder parlar amb d'altres radiòlegs als camerinos i amb els oients de Catalunya Ràdio. Nota: No facis cas del que diuen el Juanjo Sáez i el Joel Díaz...  
 

 

Anar al contingut