"No es poden fer captures de pantalla d'aquesta pàgina", el missatge que indica que les fotos de perfil estan protegides de les captu…
"No es poden fer captures de pantalla d'aquesta pàgina", el missatge que indica que les fotos de perfil estan protegides de les captures

WhatsApp impedeix fer captures a les fotos de perfil dels contactes, ara també als iPhone

L'aplicació reforça la privacitat incorporant-hi una novetat que els usuaris d'Android ja tenien activada des de feia mesos i que ara es es comença a desplegar en els dispositius amb IOS

Toni Noguera Martínez

WhatsApp ha començat a impedir que els usuaris de telèfons iPhone facin captures de pantalla de les fotos de perfil dels seus contactes.

La funció que bloqueja aquesta possibilitat es va començar a desplegar fa uns mesos entre els usuaris de WhatsApp en telèfons Android, però fins ara els que tenen l'aplicació en la versió per iOS encara podien fer-ho.

Ja fa un temps que s'impedeix fer les captures de pantalla en la versió Android de WhatsApp

Ja fa un temps que s'impedeix fer les captures de pantalla en la versió Android de WhatsApp (WhatsApp)

"No pots fer una captura de pantalla de la foto de perfil d'altres persones, ni elles poden prendre una captura de pantalla de la teva foto del perfil".

L'app de missatgeria més utilitzada del món està treballant en aquesta novetat, com a mínim, des del febrer passat, i des de maig s'havia començat a provar en dispositius iOS, tal com apuntaven mitjans especialitzats com WABetaInfo.

L'objectiu és millorar la privacitat del servei, sumant aquesta protecció a altres eines que ja existeixen des de fa temps i que permeten restringir la foto de perfil perquè només la vegin les persones que tens guardades a l'agenda de contactes.

Tot i que la funció no impedeix que algú faci una fotografia de la pantalla del telèfon, i existeixen altres mètodes per capturar la imatge, el canvi de WhatsApp posa més difícil els esforços de qualsevol que vulgui fer-se passar per un altre usuari o obtenir la imatge sense permís.

L'opció de bloquejar una captura de pantalla no és nova i ja funciona en altres serveis, com per exemple algunes plataformes de streaming, i en apps de missatgeria, com Snapchat o el mateix WhatsApp, quan s'hi envien fotografies que només es poden visualitzar una vegada o que s'autodestrueixen:

 

 

ARXIVAT A:
WhatsAppTecnologia
Anar al contingut