Abel Caballero amb un dels elements decoratius que s'il·luminaran per Nadal
Abel Caballero amb un dels elements decoratius que s'il·luminaran per Nadal (EFE/Salvador Sas)

Vigo munta l'enllumenat de Nadal a ple estiu: 2.500 arbres i 11,5 milions de leds

L'alcalde, Abel Caballero, diu que el muntatge ha de començar tan aviat per arribar a temps al dia de l'encesa, que serà el mes de novembre

RedaccióActualitzat

Mentre moltes poblacions registren temperatures rècord i es crida a la prudència de la ciutadania davant les onades de calorVigo ja posa rumb a les festes de Nadal.

Aquest dimarts la ciutat gallega ha donat el tret de sortida al muntatge que il·luminarà 420 carrers amb 11,5 milions de leds. Les xifres del gran desplegament, com sempre, les ha fet públiques l'alcalde, Abel Caballero, des del carrer Príncipe.

En l'acte d'aquest dimarts, l'alcalde ha explicat que el muntatge dels llums nadalencs ha de començar en ple estiu si volen garantir l'encesa "un dia del mes de novembre". Una data que, de moment, no s'ha fet pública.

Aquest any Vigo tindrà 2.500 arbres il·luminats i més de 4.000 garlandes i objectes lluminosos. Abel Caballero ha convidat a tothom a visitar la ciutat, estiu i hivern, ja que, com ha assegurat, Nadal a Vigo "comença ara i acaba a mitjans de gener".

L'alcalde ha aprofitat per anunciar que l'arbre de la Puerta del Sol del municipi tindrà prop de 50 metres d'altura.

El mateix Caballero ha explicat que, segons els seus càlculs, el Nadal passat van visitar la ciutat 6 milions de persones, tot i que ha matisat que l'afluència "es recompta per dies", de manera que si una persona va estar-hi tres dies compta com tres turistes diferents.

ARXIVAT A:
TurismeNadal
Anar al contingut