Alguns grups i cantants convidats a la presentació del cartell complet del Festival Embassa't, com Mishima, Núria Graham, La Iaia, Pau Vallvé, …
Alguns grups i cantants convidats a la presentació del cartell complet del Festival Embassa't, com Mishima, Núria Graham, La Iaia, Pau Vallvé, The Hairy Legs, Vemo, Muevelo Reina, El Último Vecino i Lucient el 21 de març de 2018 (horitzontal)

Valtonyc, VEMO, Zona Blood, Maadrasso, Jmii i Pau Soler completen el cartell de l'Embassa't de Sabadell

Actualitzat

ACN Barcelona.-L'Embassa't ha presentat aquest dimecres el cartell complet del Festival en la seva desena edició, que se celebrarà el 8 i 9 de juny a la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell, retornant a la seva ubicació original sis anys després. A més dels artistes que ja estaven confirmats, també hi actuaran Muevelo Reina, Madraassoo, BeGun, Sau Poler, The Unfinished Sympathy, Zola Blood, JMII, VEMO i Valtonyc. Com ja han fet altres festivals, l'Embassat ha inclòs Valtonyc a la seva programació com a mostra de solidaritat amb el raper. "Si no està entre reixes tindrà el seu escenari", ha dit el director del festival, Arnau Solsona. El Festival comptarà amb la presència de 24 artistes.

Els artistes convidats al Festival són El petit de Cal Eril, The Hairy Legs, Mishima, Mujeres, Maria Arnal i Marcel Bagés, Mazoni, La Iaia, Pau Roca, Tutú, Núria Graham, Anímic, Último Vecino, Lucient, Heardbirds, Pau Vallvé, Muevelo Reina, Madraassoo, BeGun, Sau Poler, The Unfinished Sympathy, Zola Blood, JMII, VEMO i Valtonyc.En aquesta edició, el Festival comptarà amb tres escenaris, un d'ells de música electrònica. Mitjançant un "referèndum" que van fer durant la passada edició del Festival, van veure "necessari" incorporar un escenari d'electrònica per "seguir al peu de la lletra" el que el públic demanava. El Festival també incorporarà un espai de food trucks i un petit mercat. Els abonaments del Festival costaran 35 euros, i quan acabin els vermuts que fan a la primavera trauran a la venta les entrades de dia, a 20 euros. L'aforament serà d'unes 2.000 persones per dia. A més, Solsona ha fet una crida a altres festivals per "reivindicar que l'escena catalana es pot trobar" i volen animar a altres festivals de Catalunya que "es mirin el melic", ja que argumenten que a Catalunya hi ha gent "molt bona".

Anar al contingut