Edifici ocupat a la ronda de Sant Pere
Barcelona

Un grup de persones tornen a ocupar l'edifici La Rimaia de ronda de Sant Pau

Actualitzat

Un grup de persones han tornat a ocupar l'edifici d'habitatges de la ronda Sant Pau cantonada amb el carrer de les Flors conegut com "La Rimaia". Es tracta d'un edifici d'habitatges de luxe que ha estat sempre buit des que es van construir fa 24 anys. En aquests anys no s'ha venut ni llogat cap dels pisos.

L'edifici es va construir l'any 1992 però, amb l'arribada de la crisi, el seu preu va quedar molt per sobre del mercat i no va trobar compradors. Els pisos, de més de 200 metres quadrats amb 3 banys i 5 habitacions, van sortir a la venda per 450.000 euros.

L'edifici ha estat ocupat en cinc ocasions anteriors i els Mossos d'Esquadra l'han desallotjat cada vegada. Durant dos anys, l'immoble va ser seu del Centre Social OKupa La Rimaia.

Aquest migdia un grup de persones han tornat a entrar a l'edifici i hi ha penjat una gran pancarta de la façana on es pot llegir: "Seguim sembrant. #Poder popular". L'ocupació és una acció en memòria de l'activista Pablo Molano, mort aquesta setmana. Els organitzadors han dit que es tracta d'una ocupació temporal. Fora de l'edifici hi ha un centenar de persones que donen suport a l'acció.

 

 

Anar al contingut