Estats Units

Trump respon a la segona nit de protestes: "Són manifestants professionals. És molt injust."

Milers de nord-americans han tornat a sortir als carrers d'una vintena de ciutats nord-americanes per mostrar el rebuig a l'elecció del republicà

RedaccióActualitzat

Segona nit de protestes anti Trump en diverses ciutats dels Estats Units. Milers de nord-americans han tornat a sortir als carrers d'una vintena de ciutats nord-americanes per mostrar el rebuig a l'elecció del republicà com a president i per expressar el temor que la presidència de Trump suposi un pas enrere en els drets civils.

Segons els manifestants, el missatge racista contra els immigrants i els musulmans que ha difós el multimilionari en campanya podria escampar una onada d'intolerància contra les minories.

Als edificis propietat del magnat, ara president electe, s'ha reforçat la vigilància amb tanques, perquè s'han convertit en punts de concentració de manifestants. És el cas de la Torre Trump, de Nova York, o el recentment inaugurat Hotel Trump, a Washington, on aquest cap de setmana ja s'han programat més protestes.

Trump ha respost a les protestes des de Twitter. En un missatge, ha dit que només va tenir una elecció presidencial oberta i amb èxit. I qualifica de "molt injust" que "ara, manifestants professionals, incitats pels mitjans de comunicacio, protestin".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut