La desaparició de Cole Brings havia causat molta commoció en el món del cinema:

Troben mort l'actor Cole Brings Plenty, de 27 anys, després de dies desaparegut

Brings Plenty era conegut pel seu paper a la sèrie "1923", una preqüela de l'exitosa "Yellowstone"

Actualitzat

L'actor nord-americà Cole Brings Plenty, conegut pel seu paper a la sèrie "1923" --preqüela de l'exitosa "Yellowstone"--, ha estat localitzat sense vida en una zona boscosa de Kansas, als Estats Units.

El jove, de 27 anys, havia desaparegut des del passat diumenge, quan se'l va acusar de robatori amb agreujants, agressió domèstica i restricció policial. La policia va fer un servei en un apartament on una dona demanava ajuda a crits, però l'actor ja havia fugit.

La policia investiga les circumstàncies de la seva mort. El seu cos ha estat localitzat prop d'un vehicle desocupat, fet que ha aixecat la sospita dels agents.

 

Tampoc s'ha informat de quina relació pot tenir l'incident de l'apartament amb la desaparició de Cole Brings Plenty, però les càmeres de seguretat van captar el moment en què l'investigat fugia a peu del lloc, segons informa The Hollywood Reporter.

Brings Plenty es va donar a conèixer el 2023 amb la sèrie "1923", spin-off de l'exitosa "Yellowstone". Un western que explica la història de la família Dutton a Montana durant la Gran Depressió, i que protagonitzen Helen Mirren i Harrisson Ford.

Hi va aparèixer en dos capítols, interpretant el paper de Pete Plenty. També apareix a "The Tall Tales" de Jim Bridger, i a "Into the Wild Frontier".

A més, és nebot de Mo Brings Plenty, qui al seu torn forma part del repartiment de "Yellowstone". La seva desaparició havia causat molta commoció en el món del cinema:

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut