Benji Gregory, en una de les imatges promocionals de la sèrie "Alf" (NBC)

Troben mort als 46 anys Benji Gregory, el nen protagonista de la sèrie "Alf"

L'actor va ser localitzat a l'interior del seu cotxe i podria haver tingut un cop de calor

RedaccióActualitzat

Benji Gregory, l'actor que va fer el paper de Brian Tanner a la sèrie "Alf", ha mort als 46 anys. L'artista va ser localitzat sense vida el 13 de juny, però la notícia no ha transcendit públicament fins ara.

Ha estat la seva germana qui s'ha encarregat d'explicar-ho al portal nord-americà TMZ, especialitzat en famosos. Gregory va ser trobat mort a l'interior del seu cotxe a l'aparcament d'un banc a Peoria (Arizona, EUA). L'actor hi havia anat el dia anterior per ingressar-hi uns xecs, després s'hauria quedat adormit dins del vehicle i hauria patit un cop de calor.

Gregory era al cotxe amb el seu gos Hans, que també ha estat trobat mort.


L'estiu a l'estat d'Arizona és especialment càlid i sec. Sobretot a les àrees desèrtiques del sud, on està ubicada la ciutat de Peoria. El 12 de juny, quan l'actor hauria tingut el cop de calor mortal, els termòmetres es van enfilar fins als 42 graus, i les temperatures haurien augmentat encara més dins del vehicle, amb les portes i finestres tancades.


Estrella infantil dels 80

Benji Gregory només tenia 8 anys quan el 1986 va saltar a la fama gràcies al seu paper protagonista a la mítica sèrie "Alf", en la qual la família Tanner acollia a casa un extraterrestre que havia aterrat al seu garatge. Convertit en estrella infantil, va fer el paper del petit Brian durant 101 episodis, fins al 1990. També va treballar en sèries d'èxit com "El equipo A" o "T.J. Hooker", i posant veu a personatges animats.

Malgrat que va assolir la fama molt jove, els projectes que va encadenar després de fer "Alf" no van tenir tanta repercussió, i es va acabar retirant del món de l'actuació el 2003. Quinze anys més tard, Warner Bros va confirmar que preparava un "reboot" de la sèrie, i el públic va pensar que tornaria a veure'l interpretant Brian Tanner a la televisió. Però pocs mesos més tard, els plans van ser cancel·lats per les dificultats de la productora de tancar el projecte.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsObituariTelevisióSèries
Anar al contingut