Una patrulla de la Policia Nacional davant de l'establiment clausurat (Policia Nacional)

Tanquen un hotel de Lloret de Mar on s'exercia la prostitució i es venia droga

La policia també va identificar diversos ciutadans estrangers demandants d'asil que s'hi allotjaven

Una operació conjunta dels cossos de la Policia Nacional, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, i la Inspecció de Treball ha acabat amb la clausura d'un hotel de Lloret de Mar, a la Selva, on presumptament s'hi exercia la prostitució i s'utilitzava com a punt de venda de droga.

En el registre no van poder localitzar les dones que suposadament s'hi prostituïen, però sí dos homes que, segons la policia, exercien de proxenetes i custodiaven la droga.

Durant l'escorcoll es van trobar estris per pesar i envasar la droga, que posteriorment traslladaven i venien fora d'Espanya, segons l'informe de la policia.

L'actuació va tenir lloc el mes de maig arran de les queixes dels veïns pel soroll i les molèsties que generava l'establiment.

La policia ha identificat dos homes que exercien de proxenetes i custodiaven la droga (Policia Nacional / Mossos d'Esquadra)

També es van identificar una cinquantena de persones que hi estaven allotjades, entre les quals ciutadans estrangers demandants d'asil, i es van traslladar a comissaria dues persones més per poder identificar-les.

La investigació sobre els presumptes delictes de narcotràfic i l'afavoriment de la immigració irregular continua oberta.

ARXIVAT A:
Drets humansDroguesPolicia NacionalMossos d'EsquadraProstitució
Anar al contingut