La Llibreria Cinta de Terrassa tanca aquest divendres (3Cat)

Tanca l'emblemàtica llibreria Cinta de Terrassa després de 67 anys d'història

La família propietària del negoci no ha pogut resistir la competència del comerç electrònic

RedaccióActualitzat

Terrassa perd aquest divendres un dels seus negocis més emblemàtic: la Llibreria Cinta. Després de 67 anys, la família propietària del negoci assegura que no ha pogut resistir la competència del comerç electrònic i tanca les portes.

El 28 de juny de 2024 quedarà gravat a la memòria dels clients que s'hi han apropat per acomiadar-se i donar-los ànims. Aquest matí, la imatge de la llibreria Cinta era la del local sense llibres i amb les lleixes buides. Un últim capítol escrit avui els propietaris, que han servit tres generacions de terrassencs als qui, amb els anys, han venut premsa diària i llibres.

Els últims compradors de la llibreria Cinta de Terrassa, aquest divendres (3Cat)

La llibreria Cinta va obrir el 1957 al carrer Ample de Terrassa, i els últims 5 anys s'havia instal·lat al carrer de la Palla. Des de la dècada dels 80, el negoci s'havia especialitzat també en la venda de material escolar i d'oficina.


Comiat a les xarxes socials

A través dels seus perfils a les xarxes socials, la llibreria Cinta ha dit adeu als seus clients i ha rebut desenes de missatges públics d'afecte. "Tot té un inici i un final. Contents, orgullosos i molt agraïts d'haver-vos pogut servir durant 67 anys", han publicat els propietaris aquesta setmana a Instagram.


Una publicació que ha generat la reacció de la clientela, amb un munt de respostes a tall de comiat. "Quina llàstima, perdre llocs tan entranyables", "M'emporto records bonics i retrobaments especials" o "Trobarem a faltar la llibreria Cinta, l'hem tingut tota la vida" són alguns dels missatges que es poden llegir al perfil. També una dedicatòria del presentador del "Telenotícies" Xavi Coral, que és de Terrassa: "La llibreria de tota la vida. Sort, amics, i moltíssimes gràcies per tot."

 

ARXIVAT A:
LiteraturaComerç
Anar al contingut