Sorpresa i incredulitat a Tarragona per l'ús de tanques amb el símbol de Reus

La instal·lació d'unes tanques New Jersey amb la rosa de Reus ha sobtat els veïns per la rivalitat històrica amb la capital del Baix Camp

RedaccióActualitzat

La rosa, símbol de Reus, s'ha instal·lat durant uns dies al centre de Tarragona. Veïns i vianants s'han trobat unes tanques de formigó New Jersey instal·lades a la plaça Verdaguer amb aquest logotip imprès, fet que ha generat tota mena de reaccions a causa de la rivalitat històrica entre les dues poblacions.

Les tanques, una desena, les ha cedit l'Ajuntament de Reus i perimetraran durant tres dies un dels espais que acull els tallers del segon cicle de "Cultura o extinció" per conscienciar sobre el canvi climàtic. 

Es tracta d'un capítol més de rivalitat entre poblacions, ja que l'enfrontament entre Tarragona i Reus és històric. Les xarxes socials s'han carregat d'ironia i el carrer, d'incredulitat.

Hi ha veïns que també han apuntat a una mostra de bon veïnatge que es podria allargar en el temps: "És una sorpresa, però, segons com, pot estar bé. Sembla que sigui una col·laboració entre dos ajuntaments que no sempre col·laboren, però és elemental, molt senzill, no va gaire lluny".

Hores després, però, les tanques han aparegut vandalitzades amb pintura blava, que tapa les roses.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut