Roger Moore en el seu paper de James Bond
Roger Moore va interpretar James Bond en set pel·lícules (Europa Press)

Saquegen la tomba de Roger Moore, l'actor que més cops ha fet de James Bond

La placa commemorativa que hi havia a la seva tomba, en un cementiri de Mònaco, ha desaparegut

Redacció/Europa PressActualitzat

La tomba de Roger Moore, l'actor britànic que va interpretar el llegendari James Bond des del 1973 i fins al 1985, ha estat saquejada. Algú s'ha endut la placa commemorativa que la decorava, amb l'escut d'armes de la família Moore.

L'actor va morir el 23 de maig del 2017 a Suïssa a causa d'un càncer i va ser enterrat a Mònaco. Segons ha informat el portal TMZ, el furt el va descobrir un admirador seu que havia viatjat a la ciutat i que va voler retre homenatge a l'actor al cementiri. Fins a aquell moment, el furt havia passat totalment desapercebut.

El James Bond amb més pel·lícules

La carrera de Moore va començar quan tenia 18 anys. Era soldat de l'exèrcit britànic a la Segona Guerra Mundial i actuava per als seus companys de les forces armades.

Quan va acabar la guerra, Moore va aconseguir el paper d'Ivanhoe a la sèrie anglesa amb el mateix nom, basada en la novel·la de Walter Scott. Un personatge que va catapultar la seva carrera.

El més conegut, sens dubte, va ser el de James Bond. Sean Connery va deixar d'interpretar-lo el 1971 amb la pel·lícula "Diamants per a l'eternitat". Va ser llavors quan es va començar a estudiar el nom de Moore per a la nova cara de l'agent secret, però problemes d'agenda van fer que el paper anés a parar a George Lazenby, que només en va protagonitzar una entrega.

Moore va interpretar per primera vegada Bond a "Viu i deixa viure", el 1973, i ho va fer fins al 1985, quan va veure la llum "Panorama per matar".

D'aquesta manera, l'actor s'ha consagrat com el Bond amb més pel·lícules a la seva filmografia, amb set entregues en total. En aquesta llista el segueixen Connery, amb sis pel·lícules, i Daniel Craig, amb cinc.

Després de la sortida de Craig de la saga, el 2021, són diversos els intèrprets que s'han postulat per agafar el relleu i donar vida al personatge creat per Ian Flemming. Aaron Taylor-Johnson sembla que és el favorit.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut