El CEO obre una enquesta digital per recollir l'opinió sobre el confinament
Per respondre l'enquesta s'ha d'accedir al formulari, disponible al web del CEO (Pixabay)

Salut potencia les consultes i receptes online mentre duri la crisi del coronavirus

S'ha habilitat un número de telèfon i un enllaç per registrar-se a l'espai digital La Meva Salut

RedaccióActualitzat

Amb motiu de la crisi del coronavirus, i per evitar al màxim l'atenció presencial i els desplaçaments que puguin evitar-se, el Departament de Salut ha decidit potenciar l'atenció digital a la ciutadania.

S'ha habilitat un nou número de telèfon -el 900 053 723- i un enllaç d'internet per registrar-se en l'espai digital La Meva Salut, que permet fer tràmits habituals relacionats amb la salut de cadascú.

 

 

Les persones que es registrin a La Meva Salut podran, per exemple, fer consultes al seu metge o metgessa, o al seu infermer o la seva infermera, descarregar-se el pla de medicació o accedir als resultats de proves que s'hagin fet.

També es poden demanar o anul·lar visites.

 

 

Salut ha difós aquesta iniciativa a través de les xarxes socials, explicant que la posa en marxa "excepcionalment, durant el període de l'epidèmia pel coronavirus".

Fins ara, i habitualment, l'accés a l'espai digital La Meva Salut es fa amb la targeta sanitària i una clau d'accés facilitada presencialment en el centre d'atenció primària (CAP) corresponent, o amb el certificat digital.

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut
Anar al contingut