Bona part del deute s'hauria generat pels preparatius de la gira (Europa Press/Contacto)

Revelen que Michael Jackson tenia un deute de 500 milions de dòlars quan va morir

Els marmessors del seu patrimoni expliquen que han aconseguit corregir la situació, que justifiquen pels deutes que havia signat pels preparatius d'una gira de concerts

Redacció/Agències

El cantant Michael Jackson tenia un deute d'uns 500 milions de dòlars quan va morir, segons publiquen diversos mitjans internacionals citant nous documents judicials.

Un deute milionari que els advocats dels marmessors del patrimoni de Jackson atribueixen al "desordre" que hi havia als comptes de l'autor de "Thriller" en el moment de la seva mort, el 2009, just ara fa 15 anys.

"Jackson havia incorregut en despeses considerables en relació amb els preparatius de la seva gira de concerts "This is it'", segons un document presentat davant el Tribunal Superior del comtat de Los Angeles i que ha revelat el portal especialitzat E! News.

En el mateix document s'hi detalla que la mort prematura de Jackson, als 50 anys, "va deixar el seu patrimoni" amb una important responsabilitat financera amb el promotor de la gira.

A més, els advocats dels marmessors precisen que Jackson havia "canviat de gerent comercial, advocats i gerent personal diverses vegades en els anys immediatament anteriors a la seva mort", cosa que els va obligar a rastrejar documents que estaven "escampats per tot el país".


L'embolic s'ha resolt

Tot i l'embolic que tenien sobre la taula, en els anys següents els lletrats van aconseguir eixugar el deute patrimonial de Jackson i asseguren que "van millorar amb èxit la seva imatge i el seu llegat" pel bé dels beneficiaris de la Michael's Trust, que inclou els fills del cantant: Prince Jackson, que ara té 27 anys, Paris Jackson, de 26, i Bigi Blanket Jackson, de 22.

"Tot i que ha passat més d'una dècada des de la mort de Michael Jackson", assenyala el document, "de tant en tant, els marmessors encara han de bregar amb les conseqüències de les circumstàncies que existien en el moment de la seva mort", precisa el portal de notícies especialitzat.

Jackson va ser l'autor d'èxits mundials com "Thriller" (1982), l'àlbum més venut de la història, o cançons que van definir la seva marca, com "Beat it" (1982), "Bad" (1987) o "Smooth criminal" (1988).

El cantant va morir el 25 de juny del 2009 per una sobredosi d'anestèsics a la mansió que tenia llogada a prop de Bel Air, l'exclusiu barri de celebritats a Los Angeles.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsMúsica
Anar al contingut