Retards de fins a 30 minuts a les línies R4 i R8 de Rodalies
Una incidència en les telecomunicacions interromp la circulació en la línia R8

Retards a l'R8 de Rodalies, que ha estat tallada durant una hora per una avaria

Renfe ha informat d'una "incidència en la comunicació" entre el centre de control i els combois de la línia que connecta Martorell i Granollers

RedaccióActualitzat

Incidència a la línia R8 de Rodalies, que connecta les ciutats de Martorell i Granollers. Els trens no hi han circulat durant una hora aquest dissabte al matí per una "incidència de comunicació" entre el centre de control i els combois, segons ha informat Renfe. L'afectació ha provocat retards. 

Adif ha establert un servei alternatiu per carretera entre les parades de Castellbisbal i Mollet-Sant Fost. Les estacions de Martorell i de Granollers --els dos extrems de la via-- estan connectades amb altres línies, com l'R4 i l'R2, respectivament.

Tot i que la incidència ha afectat la zona des de Riera de Caldes fins a Riera de Rubí, al Vallès Occidental, els trens no han circulat per les nou parades de l'R8 durant, com a mínim, una hora.

La interrupció de l'R8 arriba un dia abans que Renfe torni a posar en circulació els trens de l'R3, R4 i R7 a Montcada Bifurcació.

Tot i que en un inici van assegurar que aquest diumenge es "normalitzaria" el servei un mes després de la jornada caòtica del 12 de maig, Adif i Renfe han fet marxa enrere i han explicat que es tractarà de "simulacions comercials", és a dir, sense passatgers. 

Mentre no es restableixi el servei com a tal, es mantindran els busos com a transport alternatiu.

ARXIVAT A:
Transport públicRenfeRodalies
Anar al contingut