Barcelona

Quintana diu que se sent "frustrada" i acusa Interior i els Mossos de no investigar per aclarir els fets

RedaccióActualitzat

Frustració, falta d'investigació i encobriment. Aquests han estat els termes que ha fet servir Ester Quintana per explicar la reacció que li ha produït la sentència de l'Audiència de Barcelona, que absol els mossos acusats de les seves ferides.

Quintana ha anat a recollir la sentència en persona i a la sortida ha dit que no s'ha fet justícia. Quintana ha acusat els Mossos d'encobriment i de no haver aportat proves per aclarir els fets:

"No s'han aportat totes les proves que es podien haver aportat per part dels Mossos i de la conselleria i s'han canviat les versions un munt de vegades. No sabem si no han pogut aportar les proves o no les han volgut aportar. Ens quedarà el dubte."

Quintana ha assegurat que "la justícia que volíem aconseguir no s'ha fet". Tot i això, considera que anar a judici ha permès denuncia "la impunitat" i que s'ha pogut demostrar que "va ser una bala de goma".

A les portes de l'Audiència de Barcelona, Quintana ha volgut donar les gràcies als que han aportat testimonis i proves i als que li han enviat missatges de suport. També ha volgut donar les gràcies a la ciutadania i als mitjans de comunicació. Diu que sense "la pressió de la societat i dels mitjans no hauríem pogut arribar on hem arribat".

"Victòria moral"

L'advocada de Quintana, Laia Serra, també ha parlat de frustració. Creu que "hi havia suficients elements per determinar l'autoria".

Tot i això, Serra assegura que han aconseguit una victòria moral:

"A nivell moral hem guanyat. Tot Catalunya sap quina és la veritat."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut