La discoteca Be Disco, a Molins de Rei, a l'exterior de la qual haurien passat els fets
Molins de Rei

Quatre detinguts per una violació en grup a una noia a Molins de Rei

La policia investiga dues persones més que, presumptament, tindrien relació amb l'agressió sexual

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes per, presumptament, haver agredit sexualment una noia a Molins de Rei el 19 de maig passat. La policia investiga dos homes més pels mateixos fets.

Segons ha avançat la Cadena Ser, els fets haurien passat a la sortida de la discoteca Be Disco, al polígon del Pla, poc abans de les 6 de la matinada.

La noia ha denunciat que un grup d'homes la van abordar i la van tancar en el maleter d'un cotxe. Després, la van agredir sexualment. Els agressors van abandonar la víctima a l'aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat, de Sant Boi de Llobregat.

Ella no recordava res, però els Mossos la van acompanyar a fer-se una exploració genital, atès que presentava diversos signes que apuntaven en aquesta direcció. L'examen va confirmar la violació i la víctima va denunciar els fets. Més tard sí que va recordar una cosa: que havia clavat una mossegada a un dels violadors al coll per provar de deslliurar-se'n.

La setmana passada, els Mossos van fer les quatre detencions.

L'Ajuntament de Molins ha convocat una concentració a les 20.30 davant de l'Ajuntament per mostrar el rebuig a l'agressió i a la violència masclista en general.

 

El consistori assegura que no té constància que víctima ni agressors siguin del municipi. L'Ajuntament estudia personar-se com a acusació popular en la causa.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut