On són els diners per restaurar l'ermita de Gratallops? Veïns denuncien que no s'hi ha fet res

L'any 2021 l'arquebisbat va organitzar una recollida de fons per arreglar la teulada, però els veïns es queixen que encara no s'hi ha intervingut i es pregunten on són els diners

A Gratallops, al Priorat, hi ha preocupació per l'estat de l'ermita de la Mare de Déu de la Consolació. Arran del temporal Filomena, del 2021, es va enfonsar la teulada i va deixar sense llar la Sònia, una monja eremítica molt estimada a la zona.

Els veïns d'aquest municipi es van sumar, llavors, a la recollida de fons de l'arquebisbat per restaurar l'edifici. Tres anys després, però, denuncien que encara no s'hi ha fet cap millora i que no saben on són els diners.

Es calcula que s'han recaptat uns 14.000 euros. El boca-orella no para de créixer, i algunes veus apunten que els diners potser s'han destinat a reparar altres destrosses.

Segons fonts consultades a l'arquebisbat, els diners estan guardats i afirmen que es destinaran íntegrament a la recuperació d'aquesta ermita de Gratallops. Reconeixen que han patit certes dificultats, però asseguren que estan treballant per desbloquejar el projecte.

ARXIVAT A:
Patrimoni
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut