L'accident ha passat al punt quilòmetric 30 de la C-26, al terme municipal de la Sentiu de Sió

Mor un motorista en un xoc amb un cotxe a la Sentiu de Sió

Amb aquesta víctima, són 59 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 21 de les quals motoristes

RedaccióActualitzat

El conductor d'una motocicleta ha mort aquest dissabte al matí en un accident a la carretera C-26, al terme municipal de la Sentiu de Sió, a la Noguera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 11.15, coincidint amb el segon dia de l'operació sortida de Sant Joan. Per causes que s'investiguen, hi ha hagut una topada entre una motocicleta i un cotxe.

A conseqüència de l'accident, ha mort el conductor de la motocicleta, mentre que els quatre ocupants del turisme han quedat ferits en estat menys greu i els han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

En l'accident hi han treballat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons les dades provisionals de Trànsit, amb aquesta víctima són 59 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 21 de les quals motoristes.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut