Accident moto helicòpter Naut Aran ACN Marta Lluvich
Un helicòpter dels bombers ha acudit al lloc on ha mort una dona a Alt Àneu, al Pallars Sobirà (Marta Lluvich)

Mor un home a Vilanant i una dona a Alt Àneu en dos accidents de moto el mateix dia

Ja són 20 els motoristes morts i un total de 58 víctimes mortals a les carreteres catalanes aquest any, segons dades del SCT

Dues persones han mort aquest dilluns en dos accidents de trànsit quan circulaven en moto a les localitats de Vilanant, a l'Alt Empordà, i a Alt Àneu, al Pallars Sobirà. Ja són 20 els motoristes morts i el total de víctimes mortals a les carreteres catalanes aquest any són 58, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit (SCT).
 

Mor l'acompanyant de la moto a Alt Àneu

La dona que ha mort viatjava com a acompanyant de la moto quan, per causes que encara s'estan investigant, han caigut amb el vehicle. El conductor ha resultat ferit greu i l'han traslladat a l'Hospital de Tremp, al Pallars Jussà. 

L'accident ha passat cap a les tres de la tarda, al quilòmetre 50,5 de la carretera C-28, al pas del municipi d'Alt Àneu. Hi han acudit tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El conductor de la moto, ferit greu, l'han traslladat a l'hospital de Tremp, al Pallars Jussà (ACN/Marta Lluvich)

Xoc frontal a Vilanant

La víctima de l'altre accident ha estat un home de 74 anys que conduïa una motocicleta en un xoc frontal amb una furgoneta a Vilanant. El sinistre ha passat pocs minuts abans de la una de la tarda al quilòmetre 6,5 de la carretera GIP-5101 en direcció a Avinyonet, segons informa el SCT.

En el xoc ha mort el conductor de la motocicleta, veí d'aquest municipi, mentre que les dues persones ocupants de la furgoneta han resultat ferides menys greus i han estat traslladades a l'Hospital de Figueres. 

En l'accident, hi han treballat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un mosso d'esquadra treballa en el lloc de l'accident a Vilanant, a l'Alt Empordà (ACN)
ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut