Taylor Wily ha mort als 56 anys (Flickr)

Mor l'actor i exlluitador de sumo Taylor Wily, conegut pel seu paper a "Hawai 5.0"

L'intèrpret hawaià ha mort als 56 anys

RedaccióActualitzat

L'actor hawaià Taylor Wily, conegut pel seu paper de Kamekona Tupuola a la sèrie "Hawai 5.0", ha mort als 56 anys. Ho ha avançat el mitjà de Hawaii KITV Island News i ho ha confirmat Peter M. Lenkov, el productor executiu de la sèrie policíaca nord-americana del 2010, que es va estrenar 42 anys després de la sèrie original. Les causes de la mort no s'han fet públiques.

El personatge interpretat per Taylor Wily hi apareixia primer de tant en tant, però hi va acabar tenint un paper fix com un dels secundaris més destacats. "Em vas conquistar perquè et convertís en un fix de la sèrie i de la meva vida. Eres part de la meva vida", ha escrit Peter M. Lenkov a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter M. Lenkov (@plenkov)

Abans de començar la seva carrera com a actor, Taylor Wily va ser lluitador professional. Amb el nom de Teila Tuli es va dedicar al sumo i després va passar a les arts marcials mixtes.

Una lesió de genoll el va obligar a canviar de professió i va debutar a la comèdia romàntica "Passo de tu" (Forgetting Sarah Marshall), escrita per Jason Segel, el 2008. Dos anys després va arribar el seu paper a la sèrie "Hawai 5.0" i també va aparèixer a "MacGyver" i "Magnum P.I.".

ARXIVAT A:
ObituariTelevisió
Anar al contingut